I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Monday, January 24, 2011

Chocolate Mountain Yg sangat SEDAPPP!!!

ari tu kan besday Al. so die menggedik nak makan piza. aku layankan jela. nama pun besday die kan. aku sebenarnya ingat nak bagi ciuman je dah la. mengada2 nak org belanja piza lak. tapi takut gak ada yg merajuk kang. haha

aku x amik pic pun makanan yg kitorg order sbb kitorg order set je. tapiiiiiiiiii.....aku amik pic ni!






Chocolate Mountain
kek coklat bersama aiskrim vanila bersama limpahan coklat panas. perghhhhh!!!!!


sedap giler tapi x habis pun sebab aku melantak sorang. kitorg sebenarnya dah melantak nasi dan sup tulang kat rumah sebelum gi makan piza. tapi dah besday boy nakkkkkk sangat makan piza kan. aku konon la xnak makan tapi bila nampak dessert tu jadi teringin lak.









ko tgk la tu. besar pinggan spageti diorg bagi. mana la nak habis. tapi separuh gak dah berjaya masuk dlm perut. hehehehe....

Al lak melantak piza je. die makan la sikit tapi sesudu kecik je. sayang la x habis tapi perut aku dah tepu sangat dah masa tu. boleh x Al cakap suruh tapau je. pastu suruh org tu kalau nak tapau kena buat baru terus. amboi amboi......macam restoran die je sesuka hati nak camtu.

dah la die main bell. owh kat Pizza Hut kan ada bell. so die asyik la nak tekan je. gedik tau mamat ni. tapi sayang die sangat2. ceh tetiba. hehehehe



owh lupa lak. Selamat Hari Tua sayang. <-------motif? supaya aku rasa muda sikit kot. lol




p/s : kat tekak ni macam terasa lagi keenakan nye. terliur beb!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...