I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Saturday, May 21, 2011

Sakit lagi la......

sori la sesangat sebab blog ni x berupdate. aku ni x sihat. padahal hari tu cuti sampai 3 hari pastu bila naik keje je terus sakit kan. bagus.....memang dasar malas keje. hehehehe xla. ini sakit botul2 punya oo....

so anyway, nak cakap ni yg kalau la blog ni bersawang lama, paham2 la yg aku x sihat. sakit je manjang. ni pun nasib baik x kena bedrest. kalau ikutkan si Al tu, die nak suruh aku baring atas katil je xyah buat apa2. so bosan. dah la aku x reti duduk diam. tapi untuk kesihatan diri sendiri, kena la tahan2 sikit kan. buat keje rumah pun slow2 je. haishhhhh.....

korang doakan la aku cepat2 sembuh ok!




p/s : sakit2 ni tetiba ngidam nak makan McD lakssss......

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...