I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Tuesday, July 26, 2011

Kemalasan Update

serius cakap yg lately penyakit 'Malas' aku ni dah makin berleluasa. malas nak gi keje, malas nak makan, n macam2 lagi la. kalau yg perkara rutin pun aku dah macam malas nak buat, lagikan meng'update' blog kan? hahahaha ok alasan.

well apparently aku sebenarnye bz yg teramat. keje menimbun pastu dgn kena gi meeting la, kursus la.

owh kursus minggu lepas mmg terbaik. sbb apa ek? sbb penceramah die hot stuff.....hahahaha just kidding. tapi betul la. dgn muka ala mat saleh n mata hazel. mana pompuan x cair kan. n seperti biasa, aku x ingat pun apa yg aku dapat dari kursus tu. lol

owh last weekend gi Kota Tinggi. sambil jalan2 makan angin, sambil jumpa nenek belah Al. masa on da way tu, saje la lalu highway baru yg Desaru-Senai tu. member2 yg dah lalu cakap lalu situ dekat. 30 minit je dah sampai Bandar Penawar. cuma tol la mahal sikit.

so aku n Al try la lalu situ. mula2 tu ok la. cam highway biasa. skali dah separuh jalan, jalan nye dah macam jalan biasa. xde laluan nak memotong ke apa. pelik ok. maybe sbb highway ni swasta punye so bajet x cukup kot.

owh jugak kena lalu 2 jambatan. yg satu ni jambatan biasa je, yg satu lagi dah ala2 jambatan Penang. bila sampai kat tol je, kena bayar rm8.20!

terkejut kitorg sbb member cakap rm4 lebih je. nape tetiba naik lak? rupa2 nye yg rm4 lebih tu harga promosi pembukaan. hmm apa2 la yek. kira ok la kot. cuma suasana jalan yg x serupa highway tu yg membuatkan aku cam pelik sikit je. tapi memang lebih cepat sampai Desaru la.

eh tadi kata malas update, tetiba ter'update' lak. hahahah ala macam x biasa.


ok la. nak sambung keje.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...