I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Sunday, July 3, 2011

Lunch Saya Hari ini

aku ni memang keje nye makan jela. yg Al lak asal aku amik hp je, die dah tau dah. 'nak amik gambar makanan la tu'. hehehehe tau xpe.

so xtau nape sejak dari semalam tekak ni rasa nak makan McD. ingatkan nak jumpa la member lama aku sambil2 pau die Mcd. sekali tadi tetiba lak die mesej cakap demam. haishhhhhhh...... time2 aku teringin ni la ko nak demam la apa. nape x demam minggu lepas ke tahun lepas ke kan. ceh sesuka hati aku je nak marah org demam kan. *tonyoh kepala sendiri

jadi aku telah memaksa Al teman aku makan. padahal die nak gi kenduri kawin tu. saje suruh die layan dulu puteri kesayangan die ni. ecewahhhh hehehehe



order Spicy Chicken Mcdeluxe large set dapat Mcshaker free.



lepas tu aku biol kan pegi tuang semua perisa die dlm tu. jadi over perisa pulakkk. letak sikit2 sudah la kan. haishhh mana la cek nak tahu. yg Al bila makan fries je die gi ketuk2 dulu. nak kurangkan perisa la tu. tapi aku tgk sama je hasilnye. hahahaha

eh x pelik ke aku boleh order ayam? selalu kan aku makan beef. entah la. tetiba je nak try makan ayam. anddddddd......it's IN! boleh masuk dah tekak aku ni. hoihhhh sebelum2 ni xleh ok. makan je yg spicy sikit ke berempah ke terus pening. pastu rasa nak muntah. tapi tadi takkkkkk.....dengan berselera je aku makan.


hmmm....boleh try yg lain sikit la next time. hihihihi







p/s : masa Al nak gi kenduri kawin tadi, aku dah bagi warning siap2 kat die 'jangan bajet bujang sangat yek'. hahahahaha mentang2 x dapat ikut. garang betul isteri die ni. nak mengaum aje. =P



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...