I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Monday, January 16, 2012

Mee Rebus Tulang ZZ

masa ari sabtu, plan asal adalah balik rumah mak jap tinggal kan barang sikit n gi menziarah ofismate yg baru lepas bersalin bersama Kak Sri. lepas tu terus sambung berjimba2. tetiba boleh x Al cakap ari tu die cuti. jadinye xkan la beta sampai hati nak biar die kat rumah sorang2 kan. terpaksa la gi jalan2 dgn die. ceh terpaksa la sangat. padahal kalau keluar dgn Al lagi best. sbb die belanja. ehehehe

esoknye besday MIL. jadi kitorg cadang nak sambut la ni. cari2 tempat makan best. teringat mee rebus tulang ZZ. kan ada 8tv buat review pasal tu kan. yg ikut masa tu cuma aku, Al, Nia(ofcos la ada kan), MIL dan Yani je. yg lain2 x cuti n FIL lak keje. so mari kita try itu mee rebus.




 semua pun order mee rebus.








ni pinggan Al. tgk la banyak kan? sbb aku x suka sedut bahagian lemak ke apa tu. so tulang bahagian aku, aku bagi kat die.

rasa die? korg penah makan mee rebus Stulang x? camtu la rasa die. sama je. cuma ada 2 ketul tulang gearbox. dah la kuah die x panas pun. dgn kitorg duduk kat hujung dunia. 30 minit baru siap order n dapat makanan kot.




org makan mee rebus, Nia hisap tangan jela. bukan jari tau...hahahaha



yg best kat situ maybe suasana kot. kitrog makan kat dlm pondok. ala macam pangkin. adala meja2 makan semua. tapi kat pondok lagi best. Nia pun sedap je baring kat lantai. xde la kitorg makan kena pegang die.

itu jela kot. dah xde idea dah. hehehe




UPDATED
 lupa lak nak letak harga makanan ek. ni la masalah nye kalau org yg belanja. hehehehe

owh mee rebus tu dlm rm5 kalau x silap aku la.





p/s : nape aku rasa cam bz sesangat ek?




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...