I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, May 17, 2012

Nia si budak drama

lama kan aku menyepikan diri. bukan apa. xde cerita yg nak di ceritakan pun. n lately ni aku asyik sakit. ok malas nak cerita pasal tu.

owh tadi pegi bawak Nia gi tindik telinga. anak aku ni sangat la drama ok. doktor baru pegang telinga die dah melalak bagai nak rak. terkejut doktor tu. (aku bawak tindik kat klinik je. kelasss kan...) pastu bila setel je terus xnak kat aku n mengadu kat Al kan. bebel2 die kat Al. dengan hingus meleleh2 sebab nangis tadi. betul2 anak papa nih. hai la budak......

tadi lak dapat berita baik dari Al. alhamdulillah. memang rezeki kami. dapat la kita berjalan2 akhir bulan ni kan sayang? dan dapat jumpa sepupu Nia. x tahan asik tgk gambar je. nak tengok yg real pulak...... =)

owh jugak aku berjaya buat sambal pecal n iced jelly. tengah hari tadi makan nasi putih + sambal pecal + pucuk ubi + sambal sardin + iced jelly grape green tea (yea dalam ayat yg sama...kalau org lain minum memang pening) .....memang terbaekkkkkk! dah macam makan kat kedai dah menu aku tadi. hampir2 menambah nasi untuk kali kedua. nasib baik x sempat....hehehehehe

nak letak gambar budak poyo yg menangis tadi tapi kamera xde so xde gambar. hmmmphhhhh






p/s: kenapa bila kamera xde di tangan, macam2 benda aku nak amik pic. bila la nak dapat kamera balik nih????






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...