I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Friday, August 3, 2012

Hati berdebar-debar

entah kenapa tah ari ni aku buang tebiat gi gosok baju nikah aku.

entah. terasa nak pakai lak ari ni.

nasib baik muat. nak dekat 2 tahun, baru la ni 2nd time aku pakai balik baju tu.

perasaan die? berdebar2 je. cam pelik pun ada. perasaan yg sama aku rasa masa 1st time pakai baju tu. lepas tu tengok jari2 lak. kalau pakai inai mesti lagi feel kan? hahahaha gedik betul la aku nih.

tapi serius, perasaan masa nak akad nikah tu masih ada bila pakai baju ni. patut la org cakap, baju sanding kalau pakai yg sewa punye xpe tapi kalau baju nikah biar la buat sendiri n simpan sendiri. baru la aku paham maksud cakap diorg tu.  ;)

owh pagi tadi aku masuk ofis feeling2 macam baru lepas nikah pastu senyum meleret sampai ke telinga tapi boleh x tetiba ternampak budak ofis aku pakai baju melayu warna putih yg jenis berkilat tu terus rasa tu hilang. sbb aku yakin tu baju nikah die gak.

hmmm terus mati feel tadi. n tetiba terasa segan lak. sbb kami ni macam berpasangan lak. haiiiii laaa nape la boleh terpakai baju nikah pada hari yg sama. lain la kalau die memang pasangan aku kan. raya t nak paksa Al pakai baju nikah sama2 la. pastu feeling pengantin. hihihihihihi ketawa miang. sila lempang

dah segan terus aku pakai blazer uolss....hahahaha

owh baju nikah aku tu warna putih krim kot. pastu aku padankan dgn sandal oren. memang dah macam campuran warna apa tah. eh bukan color blok tgh 'in' ke sekarang? ke aku punye stail ni carca marba je?





owh nak cakap gak. i'm lovin the sandals. sedap dan selesa di pakai. rupa sandal dah mak2 punye dah sekarang ni. adakah ini menandakan aku sudah tua? tidakkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!





p/s : sejuk giler kat ofis. macam dalam freezer dah.





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...