I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, September 20, 2012

Pertemuan sekejap (Hari Malaysia)

Selamat hari Malaysia semua!!!!!!

ceh dah lepas baru nak wish kan. hahahaha

anyway, masa ari Malaysia tu patutnya aku gi BP ada wedding kawan tapi last2 x jadi. ingatkan nak gi wedding yg kat JB lak tapiiii......... ceh ada tapi tuuu.....aku lupa alamat. boleh?jadi mari la kita melanguk je kat rumah.

melanguk lama2 pun bosan kan. jadi malam tu kami pun pusing2 tanpa hala tujuan. lalu Bazar Karat so kami singgah la. singgah ke? hahaha ok la cari barang sambil cuci mata. dalam kami jalan2 tu, nampak ramai org berkumpul setempat. siap ada RELA jaga jalan. ada apa ek? ada org besar ke?

aku kan kepochi sikit. aku ajak la Al tunggu skali kat situ. yela mana tau ada retis ke apa kan. boleh mintak autograf. ceh macam berani je aku ni. ala paling2 pun dapat tgk muka diorg live.

anyway, Al layankan jela wife die yg kepochi ni. sambil2 tu die beli barang2 untuk kereta die. yela, mesti ada hiburan untuk die kalau x die xnak temankan aku punye.

baru tunggu 5 minit Al dah ajak aku blah. eh cepat giler. tunggu la jap kan. dah la masa tunggu tu org2 kat keliling cakap TMJ(Tengku Mahkota Johor) nak datang rasmikan kedai apa tah kat jalan tu. xkan aku nak lepaskan peluang tgk kerabat diraja dekat2 kan?

tapiiiii......Al ni memang xleh duduk statik. aku pujuk die sambil jalan2 kat gerai2 dekat2 situ je. pujuk punye pujuk tetiba nampak kereta besar n polis iringan lalu. kitorg pun terus datang dekat. kereta besar tu berenti x jauh dari aku. dalam 1 meter je kot. pintu terbuka n..........






yg keluar ialah










SULTAN JOHOR!!!!!!!!!!






OMG! OMG! OMG!





dah la jarak aku n die 1 meter je. so memang nampak la muka die.




boleh x kitorg x bawak kamera! yes kamera!
kamera tu best je terperuk dalam laci.
pastu Al pun xde rasa sikit pun nak amik pic pakai hp die yg canggih tu kan.

haihhhh la.....nape la husband aku ni x excited langsung. 








tapi kalau Nora Danish yg lalu mesti die excited nak bergambar kan.




dasar lelaki. huh!








No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...