I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, October 25, 2012

Esok cuti Hari Raya Haji

aku cuti esok je. sabtu ahad aku keje. ye keje shift memang slalu camni.tetiba rasa cam nak tukar kerjaya lak. pfffhhhhhtttt.....

sebenarnya aku xtau nak cerita apa. aku tengok semua org pun x update. dah balik kampung agaknya. aku balik esok pagi. dah Al keje. nak buat camne.









ni xtau bila. 2 minggu lepas kot. sehari sebelum aku gi Medini mall. owh sila abaikan muka aku yg di sensored tu. biasala aku kan pemalu. eheks

masa ni kat Galleria@Kotaraya. Nia sibuk nak cuba berjalan. memang die dah pandai jalan tapi berapa tapak jela. ni die try berjalan jauh sikit. cantik kan deko die. diorg baru je renovate. tapi banyak kedai x buka lagi. so kitorg datang sini makan2 je. tu pun kat foodcourt okeh.









ni lak minggu lepas. ari selasa kot. masa tengah isi minyak. saje je bagi Nia pegang stereng. beria2 die pegang stereng tu okeh. siap nak tukar gear. hehehehe

then, minggu lepas kami bosan2 duduk rumah xtau nak buat apa so aku ajak Al pusing2 area perumahan kitorg sambil2 jalan2 cari makan.

kitrog gi taman rusa(tu ke nama die? hentam sajela) kat UTM.





mula2 Nia cam pelik la pastu bila nampak rusa je terus die seronok.














sibuk cerita apa tah kat Al.










masa kitorg pegi tu dah dekat tengah hari so banyak rusa dah masuk kandang sbb panas kan. seekor je masih tengah makan.







cantik kan pemandangan kat sini. lain kali nak buat photo shoot kat sini la. bila tu xtau la. hehehehe








No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...