I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Wednesday, December 12, 2012

Ada apa dgn 12.12.12

well semua org pun sibuk cakap pasal date hari ni. 12.12.12.

bagi aku xde benda pun yg best nye. mungkin bagi org yg obses dgn tarikh, diorg suka la kot. dulu ada skali aku ada sesuatu yg best terjadi pada tarikh yg lebih kurang camni.

ingat x entry yg ini?

so yeah aku xde rasa apa2 pasal tarikh tu tapi apa yg berlaku pada tarikh tu rasa amat2 sweet....er tu ke perasaan masa tu? bukan masa tu tetiba aku rasa dah gatal nak nikah ke? hahahahahaha

ok2 fine. merepek je aku ni.

nak cakap jugak yg Nia malam tadi tah kenapa xleh tido. aku n Al dah tutup lampu, tutup tv semua pun die still xleh tido. siap ajak aku main masak2 lagi. dah kenapa tah budak tu. nak membesar kot.

so ari ni kepala aku sedikit ting tong sbb kurang tido. tekak lak rasa pahit. cam nak demam je. ni mesti sbb berjangkit dgn Al ni. dah la tadi kitorg share air. haishhhh bertambah2 la virus demam selesema Al tu menurun kat aku. tadi aku bising kat die boleh die cakap "xpe. nanti boleh dapat mc."

yeah rite. mc ari rabu bukan best. lain la kalau ari jumaat ke ari isnin ke kan.

eh cam ada niat nak mc je. hehehehe


alamak nak balik makan la. jap lagi nak kena gi konvensyen apa tah. ada hari bersama pelanggan. kena senyum lebih ni.





p/s : cuti saya dah habis untuk tahun ni. sedey nye hati ku.....huhuhu






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...