I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Monday, January 14, 2013

boringgggg

yes my life such a bore. aku memang xde benda nak update sbb xde benda yg berlaku pun. weekend di habiskan dengan melepak je kat rumah. pastu gi rumah mak lepak lagi. entah. bosan giler.

owh lupa nak cakap Happy Birthday buat MIL esok.

yela mana tau esok aku lupa wish ke apa kan. lagipun weekend ari tu dah celebrate awal2 dah. eh kata duduk rumah saje? hehehehe

sebenarnya paln pun tetiba je. dah la Al sibuk je sepanjang minggu masa weekend pun nak sibuk gak. haishhhh.... anyway, masa tu aku tengah lapa menunggu Al balik nak ajak makan sesama. aku memang x masak. habis dah poning sesajo memang x berasap la dapur ku. so masa tu dah plan nak ajak Al makan seafood. tetiba idea itu pun datang. dah alang2 keluar makan tu baik ajak MIL sekali n celebrate besday skali kan?

jadi kami pergi bersama MIL dan adik2 iparku. gambar memang xde sbb masing2 sibuk makan. pergh memang terbaik la menu malam tu. pulak tu makan kat restoran Sayam so memang sedap la. menu malam tu:
sotong goreng tepung (ni je x sedap. rasa tepung lebih. hmmph)
siakap stim halia
baby kailan ikan masin
tomyam campur
air tembikai 1 jag

yg paling terbaik is siakap stim halia. biasa kitorg mesti order siakap masak 3 rasa tapi aritu tetiba terasa nak try masak stim halia lak. memang perghhhhh sedap.

Nia pun makan gak. aku bagi die nasi dgn kuah tomyam n ada ayam dalam tu bagi die sikit. ikan siakap pun aku bagi die. boleh x die x makan nasi pun. makan lauk je. hishhhhh memilih betul budak ni.

hahahaha x best lak cerita xde gambar. dah tuan blog malas amik gambar nak buat cemana kan?





aku akhiri entry ini dgn gambar siakap stim yg best. tapi ni gambar dari google je. hehehehe











p/s : dapur masih x berasap. haishhhhh tapi malam ni terasa nak makan sardin la....hmmmm



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...