I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Tuesday, February 19, 2013

Bosan ari ahad

hari minggu xde buat apa. nak berjalan Al sibuk dgn kereta die tapi last2 terpaksa gak jalan2 dgn aku. yela ari ahad. kedai spare part mana buka. plan adalah mencari susu Nia.

ye Nia dah stat minum susu formula sejak aku preggy. kenapa aku kata cari bukan beli? sbb dah merata tempat cari tapi x jumpa. tah kenapa naik cuti CNY stok susu habis lak. bukan susu lain pun susu Nia je. entah la. ramai org suka susu yg sama brand kot. tapi first stop, gi kedai gunting rambut dulu. dari sebelum cuti lagi Al nak gunting rambut die tapi org yg biasa gunting xde lak. so baru hari ni die ada.

owh rambut Al ni bukan sebarang org leh gunting. cuma org yg terpilih je. hahaha poyo je ayat aku kan. sebenarnya rambut die tebal sangat. so kalau potong tu biasa mesti x cantik la, macam x gunting la. senang cakap memang susah nak treat rambut die. lama jugak la aku tunggu. biasa rasa kejap je sbb aku gi shopping barang, Al gunting rambut. bila siap shopping mesti die pun dah siap gak. tapi masa tu boleh lak cari susu Nia xde gak. haishhhh penat ok cari susu budak ni. dah la stok kat rumah cukup2 minggu ni je.

so melanguk la aku kat depan kedai tu sambil2 amik gambar. hehehe







my baby bump, me n my new handbag. love =)













pakcik yg x siap2 lagi gunting rambut. siap borak apa tah dgn org yg gunting tu.



hasil die? ok la. sedap mata memandang. owh aku ni dah biasa tunggu org kat kedai gunting rambut. dulu tunggu M rebond rambut lagi lama. ada la dekat 2 jam ke lebih. entah la lupa aku. tapi sekarang x lagi. M kan dah berhijrah. hmm lupa lak aku nak amik latest pic die. aku ni kalau dah jumpa member memanjang la lupa nak amik gambar. tah bila lagi la nak jumpa minah tu. tah2 tetiba je sampai kad terus makan nasi minyak. hahaha

anyway, kitorg terus rushing balik sbb kawan Al nak datang tengok kete die. tapi malam nye kitorg keluar lagi n beli susu lain. habis tu dah memang xde pilihan lain. aku x try lagi. nak habiskan stok lama dulu. ke aku patut campur dgn yg dulu sikit so xde la Nia terperanjat dgn rasa die ke ada reaksi apa2 ke kan? takut jugak ni. sbb macam2 leh jadi. hish xtau nak buat camne la. banyak betul dalam kepala otak aku ni.





p/s : mungkin kena solat isytikharah kot. hmmm......






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...