I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Monday, February 4, 2013

Perangai pelik

aku ni ada perangai pelik yg bagi aku x patut kot. tapi ini terjadi dan ini betul. hahaha apa punya intro la.

ok la. sebenarnya gini. aku ni slalu je fikir diri ini tidak pregnant. ye aku giler but like seriesly memang dah aku rasa camtu nak buat camne. mak sibuk suruh aku cari baju pregnant la apa la tapi aku buat dunno je. yela sbb rasa diri kuruih lagi kan. buat apa cari baju pregnant.

pastu semalam jalan2 dgn Al nampak baju yg aku berkenan. pastu kena marah dgn Al.

'awak kan pregnant. xkan nak pakai baju camtu lak'


haishhh tetiba dah macam dilema wanita lak.


anyway, tadi gi klinik nak scan si kecik dalam perut pun masih berfikir tah2 aku ni ada sakit sindrom pregnant. maybe aku je rasa pregnant tapi sebenarnya x. yes, i'm weird like that.

tapi bila doktor scan n nampak la kepala n badan si kecik tu, terus rasa syukur n rasa nak lempang diri sendiri. yela ngada2 nak deny la apa la. owh doktor kata baby ok. sihat je. but from the look of it, macam lebih besar dari Nia. hopefully xde la besar sangat. susah nak keluar nanti. padahal lama lagi nak beranak tapi dah fikir bila nak deliver nanti... hehehe

aku dah lupa la sakit bersalin tu camne. tapi semua ibu pun sama cam aku. yela bila dah nampak baby depan mata terus lupa rasa sakit tu camne kan?

owh lagi satu. aku tgh selesema. berjangkit dari ofismate. nak buat camne. dah antibodi x kuat. ingatkan lepas makan macam2 vitamin xkan kena la. but still.....kena gak. harap2 bila jumpa anak sedara aku t aku akan jadi sihat la. eh tapi lagi bagus kalau sihat sebelum n selepas jumpa kan?

x sabar nak jumpa Addin. hugsss....dari jauh. =))







p/s : cam banyak je aku buat harapan kat entry ni. tetiba cam nak nyanyi lagu harapan lak. hehehehe








No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...