I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Friday, March 8, 2013

menu hari ini

meneman pakcik gedik yg first time pekena roti jala masa brekfes ari rabu lepas terus hari2 die nak. nasib baik x suruh aku yg buat. hahahaha tapi die suruh aku belajar buat kari pekat. aiyak! terus jatuh kerusi...

nah gambar.






pagi2 makan mee rebus. hubs makan roti jala kesukaan die la.









upclose





roti jala tu memang kira ikut set. mee rebus tu ok la tapi tah kenapa aku x habis so Al yg kena habiskan. die kata kuah nya manis. harga sila jangan tanya sbb abe yg bayar. hahahah

owh semalam punye menu lagi sedap. makan tosai cicah tairu ke apa tah nama die. lama dah x makan. Al nak makan roti jala tapi kedai tu tutup lak semalam so ari ni kira balas dendam la. heheheh

menu tengah hari ni x sempat snap lak. nak cepat masuk ofis tadi. ikan cencaru bakar sambal belah belakang. 1st time buat ni. aku masak malam tadi so Al balik keje je die terus belasah nasi sepinggan dgn ikan bakar seekor. hahaha sedap x sedap la kan masakan wife die ni.

Al kata nak diet tapi makan waktu tgh malam. bila buncit mesti salahkan aku. lepas tu terus suruh aku jangan masak. sbb bila aku masak sedap2 mesti die makan tambah banyak kali. boleh pulak? aku kalau suruh jangan masak boleh je tapi baby dlm perut ni nak jugak masakan rumah. nak buek camano tu? nak dengar cakap bapak ke cakap anak? hmmm....






selingan-----------------------------------------------------



pada yg dah lama baca blog aku ni, tau la sbb apa aku tulis blog. sbb aku suka bebel tapi xkan nak bebel sorg2 kan jadi mari la bebel di blog. eh boleh pulak anoy ni komen kat blog aku yg macam bagus ni kan. tapi best la pulak. rasa cam retis. sangatttttttt.....tangan di dada mata ke atas..... pffftttt



dah habis selingan------------------------------------------------







p/s : lamanya nak gaji. haishhh........





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...