I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, April 11, 2013

Hola

ceh x pasal2 je hola kan. x beradap betul.

anyway, mood pemalas update oleh si mak buyung datang lagi. nak update kisah weekends pun rasa cam ala biasa je kot. owh aku kena selesema ni. jangkit dari Nia la. dah seminggu sbb tu la bertambah malas nak update. hehehehe

baik la. mari kita update pakai point2 jela senang. ok, go :

- preggy yg ni aku memang senang selesema. ala cam x biasa je.

- xleh makan pedas. padahal aku ni memang hantu makanana pedas. so memang rasa terseksa sangat. ari tu makan lontong dgn kuah kacang terus muntah. baik la anak. mama cuba tone down sikit pedas tu ok.

- Nia dah pandai panggil aku mama n Al, papa. tapi kadang2 akan rasa annoying sbb die suka panggil banyak kali. selagi ko x pandang die, selagi tu la die panggil.

- now dah ada partner in crime. hehehehe tapi cam susah je nak buat projek ni. kena belajar banyak lagi. hmmm.....

- baby dah tendang2. sampai kadang2 aku rasa x larat nak gerak sbb aktif sangat. mintak2 la x sama perangai dgn Nia. budak tu memang x reti duduk diam.

- preggy yg ni aku malas masak tapi terpaksa sbb x tahan pedas kan. kalau masak sendiri kan boleh ikut tekak sendiri.

- x beli barang2 baby lagi. mungkin bulan depan kot.



itu jela kot. tah macam dah xde idea dah.

cam x ikhlas je aku update ni. jgn mare mak buyung ye. hihihihi







p/s : nak upload gambar pun malas. nanti2 la ye.....







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...