I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Friday, April 19, 2013

Melaka dan Selangor trip - part 2

sambungan dari sini.

esoknya ari sabtu pagi2 lagi kami dah bersiap. nak pegi mana?





belon panas sesat tengah highway......


ye, kami ke Fiesta Belon Panas Putrajaya!

kami sampai dalam kol 9.30 kot tapi org dah ramai giler. xtaula diorg ni sampai kol berapa. mungkin beratur nak naik belon panas kot. kami xde la naik. malas nak beratur. so kami amik gambar je.





ramai kan? amik dari dalam kereta je. masa ni tgh cari parking. nasib baik datang awal so dapat la yg dekat2.













keadaan dalam belon panas. 




 nak amik gambar kat sini pun beratur ok. sorg rm2 untuk bergambar 2 minit. amik la gambar selaju mungkin. tapi aku dapat amik gambar tu je. yg lain, SIL aku yg amik. lagi skali sila abaikan muka yg di censored itu. hehehehe

nak ke booth makanan punye la jauh. nasib baik semalam nya kitorg beli stroller. so keje Al adalah menolak Nia dalam stroller. hehehe







Nia dan Addin. ramah giler kan anak aku. bual apa la tu. owh itu la stroller baru Nia. cool x? ceh tetiba je. lepas makan kitorg ke Wondermilk, Damansara utama. makcik preggy teringin nak makan cupcakes. hehehe






6 biji ni harga nya rm25! pengsan.....


rasa die ok la. sama je cam kek biasa. tapi mungkin sbb femes so aku pun jadi teringin. owh kat sini sudut permainan kanak2 die memang best. rasa cam nak buat la kat rumah. tapi cuma mampu berangan jela. hehehe








tengok tu Nia n Addin bz betul.


lepas tu abang n family tunjuk kitorg jalan nak ke shah alam sbb kami ada kursus. xde la kursus sangat tapi boleh la. so mak n Nia ikut abang balik. Al n aku berjimba2. eh x. menuntut ilmu. hehehe

malam tu kami dah bersiap nak balik dah. sbb esoknya ada kenduri kawin ex-schoolmate aku. dan jugak nak elak jem di pagi hari. hehehe sampai JB dalam kol 1 pagi kot terus tido.

xde la trip sangat kan tapi bagi aku yg biasa2 ni kira boleh la buat tenangkan kepala otak. next time xtau bila lagi dapat gi trip camni. tunggu 2nd baby besar sikit kot.






p/s : akhirnya......berjaya gak update pasal trip ni. owh lambat sbb hp aku xleh transfer gambar. ni aku pakai kabel lain baru boleh. cam ada gaya nak ada kamera baru je? hehehehehe






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...