I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Friday, April 26, 2013

Sambung belajar

sebenarnya dah lama kot aku fikir nak sambung blaja tapi ada je benda jadi n masa tu keadaan kewangan aku x stabil lagi. so now bila semua dah ok, tetiba aku rasa cam ralat lak. ralat sebab banyak benda nak kena korban. cam masa, keluarga, suami lagi.

Al sokong je aku sambung blaja tapi aku yg rasa cam....entah. ko tau x perasaan bila benda depan mata n ko rasa ko dah leh gapai dah benda tu tapi x sampai. camtu la aku rasa.

lagi satu yg buatkan aku cam susah sangat ialah nak tentukan blaja katne. aku dah cuba tanya kawan2 yg sambung blaja balik. ada yg blaja dekat tapi yuran mahal. ada yg murah tapi jauh pulak tu kena gi kelas sebulan 2 kali. macam sama je dgn yg dekat. ni kalau aku tanya pendapat Al, mesti die kata ikut kesenangan awak la. masalah nya aku rasa semua pun susah.

rasa serba salah pun ada ni sbb yela, 2nd baby x lama je lagi nak keluar mama die dah sibuk nak tinggalkan die. macam selfish pun ada. ye ke aku selfish?

ya Allah, permudahkan la perjalanan umat mu ini. Amiinnn......





p/s : tetiba lapo kek. haishhh....sempat lagi baby ni mintak makan. mama dah la tgh runsing ni.






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...