I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Monday, April 22, 2013

Suara pemanggil

hahahah macam dah xde tajuk lain je nak letak. lantak la ye. blog aku, suka aku la.

anyway, tadi Al col. aku ingatkan apa la. sbb die ni kadang2 termiss call aku. bila angkat senyap je. so tadi angkat memula cam bunyi bising pastu dengar suara Al suruh org cakap. dari jauh aku dengar suara budak kecik. owh suara Nia rupanya.


'mama....mama' suara Nia tapi bunyi nye jauh.

'die takut nak dekat dengan fon. sbb suara awak lain kot. '


ala comel je. slalu aku suruh die cakap kat fon pun die takut tapi kalau berlakon cakap kat fon bukan main lagi. macam salesman pun ada. hahaha

tetiba rindu kat anak sendiri la. sbb jarang kan dengar suara kat fon. slalu tu live x rasa apa2. ceh macam jauh sangat je. owh minggu ni aku shift malam. Al shift pagi. sbb tu die gi amik Nia. slalu kan aku yg amik.

huhuhu x sabar nya nak balik. nak peluk cium gomol2 budak kecik tu.

tajuk entry suara pemanggil sbb rasa di panggil2 balik rumah.

hahaha poyo sangat.









No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...