I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Monday, May 6, 2013

X habis2 dgn pru

hari ni aku masuk keje cam biasa tapi pelik sbb jalan lengang semacam. slalu tu bila hantar Nia, banyak la kete kan tapi ari ni cam kurang. adakah ramai org yg cuti sbb pilihanraya? ke sbb ari ni dapat cuti? tapi xkan la. ingat senang ke Johor nak dapat cuti free. hampir2 tadi aku ingatkan aku sorg je datang keje.

owh cakap pasal PRU ni, Al malam tadi tido lambat sbb nak tau result. last2 aku xtau la die paham ke x. yela sedangkan aku tgk pun penyampai2 tu banyak yg cakap putar belit. pastu tetiba cerita benda lain. tah apa benda tah yg diorg merepek tu. sambung tido lagi bagus. owh masa tu aku tgh tido. terbangun sbb nak gi toilet nampak Al x tido lagi.

weekend lepas memang rasa penat sesangat. bukan sbb PRU tapi sbb Nia tetiba macam kena food poisoning. xtau die makan apa tapi ari sabtu petang sampai ke malam die asyik muntah je. sian anak mama. minum air masak pun die muntah gak. bawak gi klinik tapi apa je yg doc leh buat kan. selagi perut die x ok, selagi tu la die muntah. tapi semalam die dah ok dah. siap tunjuk2 bendera tepi jalan sambil cakap 'wau!'. hahaha kelakar je ni Nia ni.

anyway, PRU dah habis kan. bila diorg nak bersihkan jalan2 yg penuh bendera ni? menyemak lak tgk.







p/s : tetiba ari ni aku lak cam kena food poisoning. semalam makan pedas sangat kot. hmmm.....






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...