I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, June 27, 2013

JDT punye pasal

ari ni awal2 pagi lagi Al dah siap2 nak keluar. katanya nak beli tiket bola JDT lawan Kelantan. sebenarnya semalam die dah pegi dah tapi budak kaunter tu kata diorg stat jual tiket 27hb. so ari ni kena la pegi sana balik. sampai awal kot. kaunter buka kol 8.30 pagi  kol 9 lebih tiket dah habis. boleh?








macam x caya je kan? kata ada 70k tiket. xkan cepat sangat habis? so Al balik tangan kosong. owh Al gi dgn kawan2 die. mak buyung mana larat tunggu lama2 kan. mak buyung dok rumah je. tapi cam sian la hubby aku tu beria2 nak tgk JDT live kat stadium last2 x dapat. die punye semangat tu memang lain macam la. yela aku dah kenal die lebih 5 tahun kot. selama ni x penah pun amik tau pasal bola M'sia. bola luarnegara lagi la die x amik tau. tetiba je sekarang ni mcam melampau2 lak.

die punye melampau tu dah tahap kereta aku pun penuh stiker JDT. baju JDT lak lebih 5 pasang ok. naik rimas aku. siap dgn poster la mafla ke apa tah tu die leh bentang kat belakang tempat duduk dlm kereta. bila la kegilaan die ni nak berakhir. iolss x biasa la dgn org gila bola ni. haishhhhh







p/s : sabtu ni kita tgk live kat tv jela ye sayang......








No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...