I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Tuesday, June 4, 2013

Sakit2 badan n weekend update

ari ni rasa macam malas giler nak keje. dah la shift malam, boleh lak masa nak hantar Nia gi rumah pengasuh tadi die mengamuk dalam kete. nak xnak sabar jela. sampai ofis ngam2. tapi tah kenapa perut ni dari tadi mengeras je. nak jalan pun susah. sampaikan ada budak ofis aku ingatkan yg aku dah nak beranak! haha kelakar la sangat. kalau aku x sakit, dah lama kena luku kepala tu.

anyway, sekarang perut memang dah makin besar. nak tgk kaki sendiri pun kena bongkok sikit baru nampak. badan lak sakit2 je. rasa cam nak mc je. ceh padahal jumaat lepas dah mc. macam dah 9 bulan pun ada ni. mintak2 la x bersalin awal. takuitt......

kalau ngandung boleh urut ke x ek? sbb badan ni sakit sangat. dgn benjol kat kepala aku ni. macam ting tong pun ada ni. camne leh benjol? xyah la tanya. yg penting, Al kata aku ni macam budak2 je boleh benjol. yela, saya mengaku saya sengal.

owh lupa lak nak cakap pasal weekend. xde apa pun yg best. mak n akak gi Klang. sepupu aku kawin. mak buyung xleh ikut. so aku lepak rumah MIL. ari sabtu xde aktiviti sangat. just survey barang baby sikit2. x sempat nak beli, Nia dah mengamuk sakan. so terus balik rumah je.

ahad lak gi kenduri kawin anak bekas cikgu Al kat Kulai. konon nye lepas tu nak gi mandi air terjun Gunung Pulai tapi kecewa sbb masih di tutup untuk org awam. ada la yg mandi kat hujung air terjun. x macam sungai pun. macam parit ada la. yg penting Al la yg kecewa giler2. xpela la sayang. next year kita pegi ye. tunggu baby besar sikit.

owh lupa nak ucap

Selamat Pengantin Baru untuk Fazliana dan pasangan!!!!








p/s : lagi 2 bulan eh? cam lama je. arghhhh..... i is stress......





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...