I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Tuesday, July 16, 2013

Kelam kelibut

pagi tadi bangun lambat. nasib baik dah sahur kalau x rugi la x dapat puasa ari ni. boleh lak tadi lepas sahur aku sambung tido. ingatkan tido2 ayam je. skali terbabas. siap mimpi merepek apa tah. nasib baik lambat 5 minit je tapi die punya panik tu jangan cakap la.

cakap pasal puasa, alhamdulillah sementara hari ni dapat lagi berpuasa. baby pun dah ok. mungkin masa 1st day tu die cam terkejut kot x dapat makan. plus masa tu kan aku demam. sekarang dah ok dah. cuma bila lagi sejam nak berbuka je die memberontak.

Nia ofcos la x pose tapi kadang2 masa kitorg sahur, die pun bangun sahur skali. pastu org berbuka die pun sibuk gak. sejak2 ni makin manja lak. agaknya dah rasa baby dah nak keluar kot. sikit2 usap2 perut aku panggil2 baby. comel je.

ari ni xtau nak buka apa. nasi n lauk sahur tadi ada lagi tapi aku ni kalau berbuka x suka makan nasi. hmm nak makan apa ek? dah cakap kat Al xyah beli banyak sbb kuih semalam pun ada lagi. tgk la camne. sbb sekarng ni Al yg rajin gi bazar. aku jangan harap la. baru 5 gerai dah patah balik. hehehehe tapi Al tu bukan boleh di jangka. nafsu makan kuat ok. tapi makan x banyak. camne tu?







p/s : kalau makan mee udang pun best ni. hahahah tetiba




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...