I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Sunday, September 15, 2013

Tinggal seminggu je

hai uolsss......lama sangat x update blog sampai xtau nak update apa dah. owh tinggal seminggu je lagi cuti sebelum naik keje. aku amik cuti 2 bulan je. sbb nak anak ramai. hahahaha yela mesti fikir masa depan kan. hehehe

anyway semalam Al ajak teman die main boling. aku x main la sbb badan x sihat lagi kan. so die dgn adik2 die jela yg main. aku tolong jagakan Nia, Ari dan handbag. boleh?





macam real je main komputer kan?




hahahahahahaha poyo anak aku ni

so far life cam biasa je. hahaha xdela aku sebenarnya belum try lagi duduk rumah bertiga dgn Nia n Ari. minggu depan baru stat la kot. yela kena biasakan t dah naik keje camne lak kan. so sementara leh berhoye2 ni, kena la menikmati. ceh ayat poyo. ok la. nak mandikan Ari ni. ye ber2 je dgn Ari. Nia ikut nenek die balik kampung. dada......














p/s : cam malas lak nak keje. nak jadi suri rumah la. boleh?










No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...