I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, October 3, 2013

Baru masuk keje dah bz

lama x update eh? nak buek cemano. iollss bz uollssss....

series bz melampau. aku dah tahap nak pitam dah semalam. okla tipu. tapi memang bz. sampai nak ngadap tenet pun x sempat. cuma sempat baca emel je. ni pun bos aku suruh siapkan keje dlm masa sebulan. kalau dalam masa tu x siap gak, baru aku leh mintak tolong org siapkan. ke aku patut buat2 x siap ek? hmm sesuka ati je nak main ngelat ek. kalau bos tau x ke naya. hehehehe

bila dah naik keje ni, rasa badan penat sangat. cam x sempat nak masak. aku rasa dalam 2 minggu ni(baru 2 minggu ek? nape rasa laaaamaaaaa sangat?) dah 3 kali masak nasi goreng. ari ni pun masak nasi goreng. nasib baik Al tu jenis x kisah. kalau goreng telur mata je pun die layan. cuma wife die ni je yg rasa serba salah. so malam ni mungkin masak sardin. fav Al tu. alamak lupa sambal dlm fridge dah habis. habis tu nak masak apa lak ni?

owh ari tu aku ada beli baucer spa online. so minggu lepas dah pegi. masa pegi tu macam jakun habis. yela aku mana penah pegi spa ni. slalu tu gi urut ada la. masa gi tu sorg2. ingatkan nak mintak Al tolong temankan tapi die bz lak. xpela. bila buat tu, rasa cam pelik. cam bila org kat situ layan ko, pastu urut2 die suruh relaks tapi aku xleh. asik ingat rumah je. ingat Nia la. ingat Ari la. so aku rasa aku ni x sesuai gi spa. kalau nak tenangkan fikiran baik gi jalan2 dgn anak2 je. hati gerenti tenang. aah ek hujung tahun ni x plan lagi nak jalan2 gi mana. nanti2 la pikir. keje belambak ni.

k la. aku rasa aku pun dah banyak melalut ni. baik stop. bye





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...