I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Saturday, October 5, 2013

Selamat hari lahir sayang

ni cerita minggu lepas. ye bz melampau sampai nak update pun benda ringkas2 je. ni dah weekend baru ada masa nak update panjang lebar.

minggu lepas ari jumaat besday Nia. aku n Al macam dah lupa lak. yela sbb kitorg dah beli hadiah untuk die awal2. die pun dah main dah permainan tu. anyway, mak dah awal2 suruh aku balik rumah die. nak celebrate la kononnya. kebetulan ari sabtu Al ada dinner company. boleh lak ari jumaat tu baru terasa nak beli baju baru la. pastu nak setelkan hal moto la. last2 sampai rumah mak dekat kol 11 malam. mak pun dah siap bentangkan tilam untuk kitorg tido dah. hahahaha macam perli je.

sebabkan Nia dah 2 tahun, so diorg belikan die kek Angry Bird. cari yg Upin Ipin punye xde. Angry Bird pun jadi la.



besday girl suka dapat kek Angry Bird.



esoknya bangun2 je tgk ada party pack Al bawak balik dari dinner. ada lak topeng. so aku suruh Nia pakai. kejap jela die pakai buat amik gambar pastu die terus buang.





ultraman yeah!




Ahad lak meneman Al buat treatment rambut. bosan tunggu die lama sangat jadi amik la gambar dgn Ari.






comel x? amoi kat salon tu semua geram tgk Ari. siap suruh kitorg bawak Nia bila next visit. yela tu. ada yg semua barang kat situ tunggang langgang Nia keje kan. naya je. next appointment patutnye esok tapi Al keje lak so postpone dulu.




k la. ngantuk lak. semalam tunggu Al balik keje lama giler. dekat kol 2 pagi baru tido.





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...