I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, January 16, 2014

Besday MIL

semalam besday MIL so Al sibuk nak belikan kek dgn hadiah. aku ok je. so balik keje terus amik Nia n Ari terus gi Perling Mall. Al la sibuk nak beli kek SR. aku suruh die beli yg biasa2 je die xnak. eleh die yg nak makan la tu.

Al belikan MIL hadiah jam tangan tapi yg macam lelaki punye. tah apa2 je. padahal aku dah tunjuk dah design yg lawa. die kata MIL nak tali dari kulit. xnak besi. suka awak la....tetiba die pun beli jam skali dan aku pun terbeli sandal. aku pun xtau. ni besday die ke besday mak die ke besday aku. hehehe

owh Perling Mall sekarang tgh di renovate. yg bahagian atas la. aku shopping kat bahagian bawah. dulu kan macam style zaman dulu2. siap ada gambar JB zaman 50an kot x silap aku. sekarang dah macam CS dah aku tgk. sbb customer suka mall yg baru je ek?

tapi sayang la. sbb aku rasa style vintage pun best. rasa cam gi kedai zaman atok2 kita. dgn ada daun tingkap. rumah atuk aku dulu pun camtu tapi sekarang dah tukar tingkap cermin biasa tu. yela sekarang kena jaga keselamatan.


anyway,

Selamat Hari Lahir MIL!!!

yg ke 50 kot... yela. tah lupa. hehehe






tangan Nia dah sibuk nak colet kek tu.







ni lak gambar masa cuti Maulud nabi.









bila Ari lepak atas badan aku, Nia pun nak lepak sama. naik lemas aku. huhuhu

Ari sekarang dah pandai meniarap dan bergolek. merangkak x pandai lagi. ari tu aku bangun tido je nampak Ari dah kat tempat lain. die bergolek la tu. nasib baik tido atas toto je. haishhh....






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...