I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Tuesday, January 21, 2014

Hepi besday sayang

hari ni besday Al. xde buat apa2 pun sbb keje kan. lagi pun aku dah bagi die hadiah awal2. sebelum besday MIL lagi. tapi macam x sedap lak. tadi pun aku masak biasa je. mungkin weekend la baru sambut.

owh pagi tadi saje la borak2 dgn Al kat tingkat atas. konon nak borak 2 org je. hmm xde makna ok. x sampai 10 minit dah dengar suara Ari nangis kat bawah. kitorg pun terus turun la. takut la Ari masuk bawah meja ke, jatuh ke. skali kitorg sampai boleh Ari senyummm je kan. haishhh....saje je tau. betul2 mummy's boy. pantang aku xde mula la nangis. Nia elok je tido.

cam nak plan something la weekend ni. nak bagi surprise kat Al tapi apa ek? hmmm....


anyway,

Happy besday sayang!!

love u so very much. xoxo










No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...