I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, February 20, 2014

Wira hati saya

tadi saje la borak dgn budak ofis aku cakap pasal drama tv la. aku cakap aku x suka cerita Ariana Rose tu sbb macam fairy tale sangat. yela yg cantik dgn yg hensem pastu kaya lak tu. majlis kawin pun mewah. aku bukan suka cerita macam tu. x real. kalau macam drama Bukan Kerana Aku tak Cinta(BKATC) tu lain la. best giler. sbb logik n jalan cerita menarik. pastu die macam banyak twist tau. suka suka sukaaaa......

lagi la mengenangkan abg Jebat. die punye sweet tu x macam bajet macho tau tapi lebih kepada cool. cakap sikit ko boleh terawang2 tau. hehehe owh aku x suka Sharnaaz Ahmad k. aku cuma suka watak die je. cakap pasal Jebat, Al pun perangai lebih kurang cam Jebat gak. suka cakap pusing2. kalau nak air, bukan die cakap dgn aku pun. ayat die biasa nye cam ni.


'kalau ada air sirap pun sedap gak ni'.


ko bayangkan....die suruh aku buat air tapi x cakap direct. camne tu? cam semalam. aku tanya nak makan x. die diam je tetiba die tanya 'mana nasi abg?'

pening x ko? nasib baik sayang n dah paham sangat perangai die. so layankan jela.

owh hari tu aku gi beli sarapan. order la cam biasa. boleh masa dah nak bayar tu, aku baru perasan aku bawak duit rm1 je!! nasib baik abg Jebat I ada. die la yg tolong selamatkan. die pun pening melayan perangai cuai isteri die ni. bagus la tu kan sorg cuai sorg cool. ok la tu. seimbang. kalau dua2 cuai camne la ek?








p/s : tgh mood bercinta dgn abg Jebat. owh abg Jebat ku......



1 comment:

Liza Razak said...

suka watak jebat tu !!! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...