I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, March 6, 2014

Hasil tangkapan hari ini

dekat dengan ofis aku ada buat PC Fair. sebenarnya ari ni last day. diorg stat dari ari isnin kot. aku baru ari ni ada masa nak pegi. tu pun gi sorang2. habis tu dah xde org nak teman. nak buek cemano.

 anyway, kat situ pun ada book fair gak. buku nye xde la banyak cam kat Big Bad Wolf tapi boleh la. buku campur2. ada dari MPH, ada dari publication mana tah lagi aku pun xtau. tapi banyak buku yg ke arah islamik la. aku ni jarang beli buku melainkan yg aku betul2 nak je. yela, org kedek (kedekut) memang camni. hahaha x jumpa pun buku yg aku cari tapi terbeli jugak la 2 buah buku.







hasil belian. 



jarang dapat jumpa buku indie camni setempat. slalu kalau jumpa kat kedai pun ada la 2-3 buah je. ni ada lebih 20 buah. tu pun banyak yg habis stok. harga pun ok la.

aku kan bukan jenis romantik. so aku x suka sangat baca novel melayu ni. aku bukan x baca buku bahasa melayu ye, tapi aku x minat novel romantik. kalau cerita macam abg Jebat tu lain la. die macho, cool dan menawan. ewahhh nak jugak. hahaha

hari tu aku tegur Al pasal perangai macam Jebat. aku kata la yg idea cerita tu sebenarnya based dari Al. die diam je. pastu macam ada senyum sikit. hahaha perasan sangat tau laki iolss ni. baru puji sikit dah kembang kempis hidung. apa daa.. eh tadi cerita pasal buku kan nape tetiba cerita pasal abg Jebat lak ni? hahaha cam x biasa je.

 anyway, aku dah baca dah Desaturasi Merah Jambu tu. beli terus baca ko. x menyabor sungguh. best la jugak buku ni. kebanyakan tulisan die ada yg dah ada kat dalam blog die. owh aku memang follower blog die. ok la die ni. die akan buat kan ko berfikir kejap tentang hidup n persekitaran ko. link blog die ada kat belah kiri bloglist aku. cari la.....=)







p/s : terasa nak makan M*d la pulak. 
kalau tgh lapo memang asyik ingat makananan jela. haishhhh....







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...