I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Wednesday, April 30, 2014

Excited nak berpiknik

esok aku join budak2 grup aku gi buat Family Day. x jauh pun. kat Teluk Ramunia je tapi die punye persiapan tu dah macam apa dah. sbb nak buat bbq malam tu. kitorg gi sehari je. ala sama macam family day akak aku cuma die ada kawan tukang masak. tinggal kita datang makan je.

ni masing2 ada tugas masing2. yg aku kena bawak ikan siap sambal n air mineral. ada yg kena bawak periuk nasi la.bawak ayam la. x sabarnye. malam ni nak kena kemas siap2 sbb esok pagi nak bertolak awal. nak singgah rumah atok Al dulu pastu nak gerak saing dgn MIL n adik2 ipar semua. harap2 semua ok.








No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...