I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Friday, June 27, 2014

Cuti terkejut

semalam pekerja gov dapat cuti mengejut sbb JDT menang piala super.

aku bukan tgk pun bola. aku tau pun bila Al balik keje kol 12 malam terus cakap esok cuti. aku dah macam ye ye je mamat ni. yela Al ni kadang2 suka nak kenakan aku. so aku buka la fb n emel. konfom esok cuti. yeay!

ari kamis tu, pagi2 akak dah mesej. die n mak nak ajak aku shopping baju raya. tapi aku kan dah setel shopping raya. jadi aku tukang teman mak beli baju raya die jela. kitorg gi Angsana berlima je sbb Al kena keje. sian die.

mula2 masuk UO sbb akak nak beli hamper untuk kawan die. pastu ternampak dress budak2 cantik sangat. harga bwah rm50 lak tu. aku dah gatal tangan dah ni. rasa nak rembat je tapi mak kata die dah belikan dress untuk Nia warna biru. dress yg aku berkenan tu warna biru gak. so x jadi amik.

pastu pusing2 cari baju mak pengantin pulak. ye, akhir tahun ni famili aku akan dapat menantu baru. so mak pengantin mesti la nak melawa sakan. cari2 baju x jumpa yg berkenan. then stop jap makan aiskrim.







Nia suka dapat makan aiskrim. xde kerusi. lepak kat tangga pun jadi la.




pastu sambung lagi cari. last2 patah balik kedai yg first tadi. budak2 ni dah x duduk diam. sbb masing2 dah ngantuk kot. nasib baik bawak stroller. so Nia tido dlm stroller, maklong tolong bawak Ari. sbb mama Nia dah sakit kaki. ye, kaki masih ada saki baki sakit lagi. so xleh jalan lama2 nanti mula la rasa bisa2.

di akhiri post ini dgn gambar Ari posing kat beca.




nak duduk kat situ takut lak kena marah dgn pak guard. so dapat amik sipi2 pun jadi la.





gambar semua ehsan dari kakakku yg comel lote. =)









No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...