I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Wednesday, September 3, 2014

Ofis baru terus bz

lama giler aku x update kan. bukan xnak tapi x sempat ok. sejak dapat masuk unit baru, memang xde nye masa senggang. nak tgk fb pun x sempat. ni pun aku taip senyap2. sementara mood buat keje belum mari.  hehehe

anyway, org sibuk la cakap kat aku 'best nye dapat masuk ofis 8-5', 'best nye dah x keje malam lagi', dan macam2 la. aku? xde rasa apa2 pun. biasa je. cuma xde masa terluang. masa keje memang kena buat keje je. balik rumah terus buat keje rumah lak. dan x dapat la off day hari ahad lagi. sob3 hari tu hampir2 aku naik angin dgn Al. yela dah la masa bersama ari sabtu je. die boleh lak sibuk nak jumpa kawan la, gi jemputan kawin la. nasib baik x hilang sabar. kalau x..... ceh macam berani je nak marah2 suami kan.


eh dah la. nak kena buat keje. bos macam dah intai2 aku je.



p/s : dah lama x pms. ada rasa sengal2 badan la.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...