I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Wednesday, November 19, 2014

Hadiah anny ke?

semalam balik je keje amik Nia dari rumah pengasuh terus berdesup pegi Kipmart. freezer kat rumah dah kosong sangat dah. sampai je boleh lak Nia tido. terpaksa la bawak stroller. kalau ikutkan bawak troli lagi senang nak beli barang tapi dah budak kecik ni tido, nak buek cemano. sekali sampai kat pet shop, Nia terus bangun pastu cakap

'mama, burung! cantik nyeee....'

gedik tau minah ni. nak patah balik kat kereta malas. plus Nia malas nak jalan.

so straight je gi bahagian barang basah. beli sayur, ayam n ikan. pastu nak beli barang kering tetiba Al sampai. die naik moto. aku ingatkan die OT ari ni sbb tu x singgah rumah. Al ajak gi kedai kasut. die nak beli kasut. boleh la aku kecek skali. hehehe

masa Al tengah try kasut, aku pun saje la tengok2 kasut kat situ. pastu nampak jenama sandal yg sama cam kasut yg aku pakai. apa lagi, aku pun test la. Al pun bagi green lite. yeah dapat kasut baru! kasut yg lama tu memang aku kena let go la. kalau simpan lama2 pun nanti bukan aku pakai. buat semak je. so setel bayar terus balik. xleh lama2 sbb nak kena amik Ari lak. seblum balik tu call pengasuh bagitau kitorg amik lambat.

sampai rumah kol 7.30pm. malas nak masak so Al tapaukan nasi ayam penyet. sedap giler tapi pedas. aku bukan boleh pedas sangat ni. mula la sakit perut. nasib baik sakit lite2 je. masa nak tido, baru aku teringat yg semalam 18hb. anniversary kitorg 19hb. tanya Al, ni anny pressie ke? die senyum je. tapi wife die xde pressie nak bagi. bagi cium je pun ok kan? hahahaha chepskate giler aku ni. nasib baik Al terima seadanye. hehehe

anyway, am liking the new kasut.
saya suka pink.
tetiba je suka pink mentang2 kasut pink kan. har har har

owh kasut baru Al warna biru. kalau ikutkan die nak color oren tapi aku dah macam kenapa nak oren. bukan cantik punnnn.....pastu pagi tadi masa pakai kasut nak pegi keje die cakap suruh pulangkan kasut tu. konon x suka la. tapi lepas die balik keje baru boleh pulangkan. eh sesuka die je kan nak pulangkan kasut lepas dah pakai. geget kang baru tau. nasib baik sayangggg........ kasut baru ai. hehehe





p/s : ari ni macam malas nak buat keje. sbb tu update blog. sesuka aku je kan.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...