I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, April 30, 2015

Dapat cuti panjang

esok cuti hari buruh. pastu ahad lak cuti hari wesak. memang best la dapat cuti panjang. nasib baik aku check kalender tadi. kalau x, mau aku gi keje ofis xde org. hahahahah aku kan bab benda macam ni memang x ingat sikit. aku penah cakap kan yg dulu masa sekolah n kolej, kawan aku yg check kertas ujian aku. kadang2 aku x perasan pun cikgu tanda salah. aku terima je seadanya. keh3

patutnye Ari demam esok. bukan ari tu. so xde la cuti aku burn sampai 2 ari. ceh sesuka aku je kan suruh postpone sakit.

anyway, esok dah set dah dengan akak nak balik kampung sama2. mak suka la dapat layan cucu2 die. tapi yg x best nye Al keje. huhuhuhu
macam nak ajak mak gi mandi air terjun la. hmmmm




p/s : dah pikir nak cuti terus malas nak buat keje. naik cuti lak terus gi kursus. pastu masuk ofis terkial2 nak siapkan keje kan. bagusnyeeeeee.....




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...