I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Sunday, April 19, 2015

Yeay dah leh buat keje!!

aah yeay la sangat. ni aku xtau la nak kena kejar statistik cam biasa atau bos aku kena la terima keje aku seadanya. sbb server off dekat 2 minggu kot. agak2 la kan kalau nak kejar statistik. mau pitam bangun buat keje pitam lagi pastu bangun buat keje pastu pitam lagi bangun2 ada kat spital. hahahah x agak2 aku punye over kan

anyway, bila keje dah kena stat balik, mula la xde masa nak update blog. eh bila ada masa banyakkkkk xde update pun. sbb xde pulak benda happening nak jadi kan. ceh selama ni pun life aku xde la happening mana pun. duhhh

so weekend xde buat apa. sbb Al keje bawak kereta. dan tinggal la aku sambung melangut kat rumah. owh ada la semalam mak dgn Ai datang rumah. Nia ikut akak gi kenduri kawin. ye, bawak anak nye je. sob3

mak lepak kat rumah dekat 2 jam kot. dah la masa tu aku tgh tido. ye, balik dari sarapan dgn Al terus tido. Al pun tido. Nia masa tu dah klua dgn akak. pastu mak datang pun x bagitau awal2. aku dah macam mamai2 dah sape lak ni ketuk pintu. dgn muka masam x mandi. heheheheheh

mak datang bawak makanan. yeay! xyah aku masak. so kitorg semua makan je apa yg mak bawak. mak dari kampung dgn Ai. Ai tu cam biasa la kalau datang rumah aku mesti nak mak ada. padahal mak demam. cian mak. (jangkit dari aku. hehehehehe sori mak). borak2 tetiba Nia dgn akak balik bawak nasi kenduri. owh i like nasi kenduri. sayang akak ketat2. hihihi

Nia suka la dapat jalan2 pastu dapat buih sabun dalam botol Hello Kitty lagi. dah die mintak nak main buih sabun dalam rumah la plak. so aku paksa Fiqri(hubs Ai) layankan Nia n Ari main buih sabun kat luar. hehehehe

masa ni hujan renyai2. Al pulak baru je gi keje bawak kete. so ada la ruang depan rumah tuk budak2 ni main.tapi diorg main kejap je. mak dah x larat. nak balik GP lak. so diorg semua terus gerak balik. malam tu aku sambung melanguk lagi kat rumah. owh ada la basuh baju sikit. x masak pun. kitorg makan nasi kenduri. sedap nyeee.




p/s : malam ni nak ajak Al klua la. boring asik duduk rumah je. huhuhuu


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...