I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Wednesday, July 22, 2015

Baru naik keje

hari ni aku baru naik keje. langsung xde mood nak buat keje. padahal keje melambak. hahahahah

entry raya nanti2 la aku update ye. sbb nak kena ingat balik n cari pics semua leceh. cek kan dah tuo. ingatan pun dah x kuat. heheheh tapi tahun ni aku macam x raya sangat pun. ke sbb Al xde? ye, husband iolss ada masa raya pertama je esoknye die dah keje. sob3

semalam baru sampai rumah dari kampung. adik ikut skali sbb die nak ikut kawan beraya. boleh x baru lepak kat rumah 2 jam tetiba je air xde. dah la si Ari berak. pastu aku mesej Al, die kata die balik keje awal. nasib baik. sbb die g keje bawak kete. so tunggu die balik keje baru kitorg bergerak ke stesen minyak dulu (tukar pampers Ari) then baru ke rumah MIL. beraya sambil tumpang mandi. heheheh

lepak2 jap, pastu MIL ajak gi open house rumah pakcik Al. Al x ikut. die demam alolo ni mesti demam rindu kan. yela seminggu x jumpa anak bini terus demam. cian die.

lepas raya, terus amik Al kat rumah MIL terus balik rumah. sampai rumah, air dah ada. fuhhhh kalau x, pagi ni memang aku x mandi la. hahahahaha


k la. nak buat2 macam ada keje. hehehehe








No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...