I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Monday, April 4, 2016

Sambut belated besday

semalam saje la ajak Al gi jalan2. yela sian die duduk rumah je. klau klua pun kejap2 je. so balik je keje terus amik budak2. mula2 ingat nak gi Tesco beli barang rumah. tapi Al xnak. die suruh aku pusing bandar dulu. tengok kat dataran ada pesta food truck ke apa tah. rasa cam nak pegi tapi cam susah je nak parking. so x jadi. yg Nia n Ari dah bising2 cakap nak pegi sana. hahahaha

tetiba Al kata jom la pegi Aeon Tebrau. dah lama x gi sana. sampai sana terus cari makan. makan kat Johnny's je. lepas makan gi beli kek SR lak. aku tanya Al nape tetiba beli kek lak? kira sambut belated besday aku ke? die senyum je. aduiiii laaa rasa nak kiss banyak2 tau. thanks sayang. muah ciket

lepas tu pusing jap. Al ajak tgk wayang tapi movie Boboiboy xde lak. so pusing2 la tgk apa patut. boleh lak si Ari ajak main kejar2. dah satu keje aku macam maraton kat situ. kejap die gi sana pastu gi sini. rasanya semalam je 1kg lemak aku cair. huhuuhu

anyway saje nak cakap


I love you hubsie.

saaaayaaaaang awak ketat2.

walaupun awak x romantik mana pun tapi awak ni omel angat. hihihihi




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...