I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, October 13, 2016

Handphone buat hal

xtau nak tulis apa. bulan ni bz bebenor.

anyway, just nak cakap yg henfon aku kena virus. langsung xleh buka. kalau boleh pun, nanti tetiba je die buka app la, fail la. dah la masa tu kebetulan aku ada janji nak hantar barang kat customer. rasa nak nangis jugak la. tahun  ni je aku dah tukar henfon 2 kali. masuk ni kali yg ke 3 la.

semua pun sbb henfon kena virus. sbb aku kan memang jenis cermat. memang xde jatuh kan henfon ke apa. tapi dah benda nak jadi kan. dulu aku ok je kalau xde henfon. tapi sejak dah buat part time biz ni henfon memang terasa amat2 penting. tu yg rasa cam nak nangis tu.

yg Al tengok aku stress je, die pun belikan aku henfon baru!!!! hihihihihi

walaupun henfon biasa je, aku rasa hepi sangat2. tapi conversation dulu2 yg dalam whatsapp semua hilang. senang cakap, data dalam henfon yg lama tu semua xleh pakai dah. nak transfer pun dah x boleh. nangis lagi.... =((

nasib baik la customer yg dah order barang dengan aku tu contact aku balik. masa die whatsapp aku tu, aku rasa syukur sangat2. dan barang die pun aku dah selamat hantar dah. pada customer saya tu, terima kasih sbb percaya pada saya ye.

owh korang yg nak order Fame lipcream boleh la

whatsapp Diena 011-21202928

Cod area JB dan seangkatan dengan nye ye. =)





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...