I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Tuesday, June 13, 2017

Photoshoot 17 Ramadan

kejap je dah 2 minggu kita berpuasa. aku dah kecundang dah semalam. harap2 minggu depan dah boleh puasa la. sayang kalau x dapat habiskan khatam quran di bulan ramadan tahun ni. tahun lepas pun sama. haishhh

owh Nia puasa tapi cam biasa la die. ada je macam2 kerenah. lagi la ari tu cuti sekolah 2 minggu kan. langsung xleh nampak org lain makan nanti mula la merengek lapar. padahal sebelum tu die ok je. terpaksa Ari makan sorok2 kat dapur. hahahaha

tahun ni tahun pertama aku buat kuih raya kat rumah sendiri. selalu tu kuih tunjuk je. xtau nape tahun ni macam bersemangat lak nak buat. mungkin sbb Nia n Ari dah besar kot. lagi2 Nia la. die kan suka je tolong2 aku. so merasa la Nia gentel kuih raya. masalah nya bila dah siap, ari2 bila buka puasa mesti makan kuih raya. gamak nya belum raya kuih raya aku dah habis. hadehhh

semalam first time berbuka puasa dengan in laws. ye, dah 2 minggu baru berkesempatan nak join sbb Al keje petang kan. minggu ni die keje pagi. tapi nak ke rumah in laws tu memang jem giler. dah nama pun kat bandar JB kan. lagi2 area ke Angsana. ari2 pun jem. nasib baik semalam kitorg gerak awal. so sampai rumah in laws dlm kol 6.30. tu pun kaki aku dah naik cram. huhuhu

lepas solat terawih, kitorg semua tukar baju n terus berdesup ke studio lak. ada sesi bergambar. ni semua keje adik ipar aku la ni. die yg booking. kitorg ikut je. tapi best gak ek. merasa la jadi macam model kejap. heheheh




sesi menghabiskan kodak. hahahahaha








aku belum tengok lagi gambar nya.
harap2 muka aku comel macam model la. hehehe




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...