I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Sunday, March 25, 2018

Suprise besday

Hai uolsss...

cm biasa la aku is bz ya amat. lagi2 sekarang budak2 dah skola so slalu tu balik rumah memang lepak sesangat. plus beban keje aku bertambah sbb pegawai atasan aku xde. kan aku penah cakap yg bos aku kena transfer bahagian lain. ye, tempat die masih xde pengganti. aku pun x paham la diorg punye sistem pengurusan ni camne. suruh org tukar tapi pengganti nye xde. tu yg aku asik stress je pasal keje. eh terbebel kat korang lak. sori

anyway, nak cakap ni yg iolss dah meningkat usia!!

tapi nape aku rasa biasa je ek? hmmm....

ok2 balik pada cerita kita..

sebelum ni aku ada cakap kan yg kitorg nak pindah rumah. so memang dah plan la nak pindah tu ari ahad masa cuti sekolah. Nia dgn Ari aku dah hantar balik kg. aku pun dah siap amik cuti dah. tetiba ari sabtu tu aku dah mula rasa x sedap badan. pagi ahad tu terus demam dan membawak ke ari isnin. jadi masa angkat barang tu memang aku x tolong langsung la. nasib baik kawan Al ramai yg tolong. hehehe

masa isnin tu Al ajak aku dinner besday. besday aku ari selasa tapi sambut awal sbb esoknya die dah nak gerak gi konvoi. ye husband iolss ni memang aktif berkonvoi. aku jela yg xde hobi. anyway, dah lama x gi dating tengok wayang. rasa cam best lak pegang2 tangan. so sweet....tapi cerita romantik xde so tengok cerita KL Special Force. ok la cerita tu. banyak aksi. Al suka la. aku kan x suka keganasan. aku suka yg comel2 sweet2 je. hahaha *muntah hijau

so ari selasa tu aku gi keje cam biasa. tapi ada rasa pelik jugak la sbb xde hadiah. Al memang suka bagi hadiah x pun suprise ke. tapi aku fikir sbb semalam dah dinner + movie kan. so xde hadiah pun xpe.

skali masa aku baru balik lunch tetiba je makcik die tegur aku. dah la datang ofis aku bawak bunga, siap pakej dengan belon dan kek lagi. satu ofis la nampak. masa tu muka aku memang merah giler. suka tapi malu eh semua la. bengang pun ye.






bunga nya dah layu baru nak buat entry. hehehehe






Dah lama x sambut besday dgn ofismate. Rasa muda sekejap. Hehehe.....


Al ni suka sangat buat camni tau. Rasa nak cium2 je. Hehehe... ingatkan hadiah tahun lepas dah cukup power dah. Tahun ni die up lagi. Tahun depan xtau la apa plak. Jangan x bagi apa2 sudah. Kang ada yg merajuk lari ke Sudan kang. Eh


Happy besday to me
Thank u my husband.
You're the best husband one can ever have




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...