I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Friday, June 15, 2012

Am I Fat?

mungkin soalan macam x relevan bagi korang tapi bagi aku memang ye sesangat. sbb....ada org cakap tahniah pada aku. tahniah sbb konon nye aku mengandung. tapi obviously memang TIDAK!

aku tau la badan aku kan. dan....aku dah cek sebelum ni. memang x pregnant. ke aku perlu recheck?

argggghhhhhhh!!!!! stress tau x.....tetiba awan hitam datang n keliling aku. mode: murung sesangat......






p/s : nak kena buat sit up or apa2 senaman la. =((

p/s : semalam aku ada save entry dalam draft tapi ari ni langsung xleh tgk post2 yg lepas ke draft ke. semua kosong. blogger ni biol la. herggghhhhh....





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...