I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Tuesday, March 15, 2016

Fame cosmetics lipcream

amboi2 bukan main lagi cik D sekrang kan. hehehe

anyway, nak habaq mai ni yg sementara nak restok tudung, aku pun try2 la jual lipstik la pulak.
lipstik sape lagi kalau bukan dari blogger femes kita peej.






ada 5 kaler yg boleh anda pilih.
Nude
Party
Desire
Fuschia
Candy


pada sape yg dari Johor, boleh la dapatkan fame lipstik anda dari agen sah cik D.
for fast respond
jangan lupa whatsapp Diena 011-21202928
COD area JB, Tampoi, Kempas dan Skudai.

pada yg xtau nak pilih kaler apa, jangan risau.
kami ada sediakan tester.
*khas untuk yg COD saje ye.


atau boleh gak like page Tudung Shawl Design
untuk tengok2 tudung2 yg masih available.
sambil beli lipstik, boleh shopping tudng skali. hehehehe






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...