I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Tuesday, December 18, 2012

Penat + tension = exhaustion

serius lately memang rasa penat sesangat. buat keje sikit penat. pastu mengadap keje pun penat. sekarang tengok org bergembira ari ni dapat gaji, aku dapat apa? dapat penat campur tension campur pening, pelik semua la.

kadang2 rasa cam org pentadbiran ni suka main2 kan perasaan org2 yg bawah ni. lagi2 yg jaga bahagian gaji la. terus xde mood nak bersuka ria. haishhhh

lately jugak aku xleh terlalu stress. automatik badan akan rasa sakit2 n pening2 sampai rasa cam nak pitam. kena stop pikir yg bukan2 la. aku ni suka fikir melebihi manusia biasa. Al cakap aku ni suka fikir benda x perlu. habis kalau aku rasa benda tu perlu camne lak?

yela kita buat apa2 pun kena la fikir ke hadapan. pros n cons die. mana boleh main redah je. sekurang2 nya kita ada backup plan. tapi kalau fikir banyak sangat sampai x lalu makan memang melampau la kan.

hmm need to relaks a bit. but i can't! sbb benda x setel lagi. haiiiii la....

rasa cam nak cepat2 ke bulan depan je. i don't like all this uncertainty. it makes me sick. urghhhh.....





selingan.......

gambar Nia. masa ni tanda2 nak kena chicken pox dah keluar kat dahi.





boleh die duduk diam2 tunggu mama die amik pic. bagus anak mama ni.

owh tu headband angry bird kepunyaan SIL, Ain. memang giler angry bird budak tu. apa yg best sangat xtau la.





ok dah sejuk sikit. kalau dapat makan abc lagi best ni.









No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...