I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, January 30, 2014

Saya x sihat, cikgu

hai koranggsss....

beta x sihat ni. demam x baik2. mc dari ari isnin. ikutkan malas nak masuk keje ari ni. nk amik mc lagi tapi cam x sedap lak. so keje je la walaupun satu ari je pun. yela sbb ahad dah EL. harap maklum ye Johor dah mula keje ari ahad. esok dah cuti Tahun baru cina kan. lagipun keje x banyak sangat. buat sikit jela. buat syarat. hehehe

weekend pun x buat apa sangat. sbb Ari demam. ye, berjangkit dari die la ni. Nia pun demam jugak. cuma x teruk la. semalam macam dah baik demam tetiba ari ni masuk ofis, boleh selesema balik. ke ofis aku ni bawak penyakit? tapi memang la. slalu tu kalau lepak kat rumah ok je. tapi bila masuk ofis je mesti akan sakit balik. lagipun aku rasa sistem aircond kat sini dah nak kena servis kot. slalu je buat aku selesema tau.

anyway, ari ni balik je keje terus ikut mak n akak balik BP. ari sabtu baru balik sini. Al x ikut sbb ada keje. cam malas lak nak buat keje ari ni. x kemas baju lagi ni. hehehe







p/s : rasa cam nak makan domino's la tapi tekak x sedap. bila la nak baik ni? 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...