I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Sunday, February 9, 2014

Nia x sihat pulak

sori la lama x update blog. kan ari tu aku x n Ari x sihat. tup2 minggu lepas Nia kena demam campak pulak. demam campak ni bukan leh biar. sbb die jenis yg demam suhu tinggi 39 ke atas. ada la 2 hari aku x tido menjaga si Nia. nasib baik masa tu dah penghujung minggu. so boleh terus lepak2 kat rumah.

weekend pun x ke mana sangat. semalam gi Giant beli barang yg dah banyak putus kat rumah. okla. sale tahun baru cina macam ada lagi sikit2. jadi pampers dapat harga murah sikit. dah la sekarang ni dah ada 2 budak so stok pampers pun cepat je habis. tapi barang basah x beli lagi ni. tgk la esok camne.

owh Nia dah baik demam dah. cuma bintik2 merah campak tu x habis klua lagi. habis tu mak nye beli kan air kelapa die minum sikit je. mak nye yg minum lebih. camne la nak cepat baik kan. ni pun die x selera makan. asyik minum susu je. hopefully cepat la baik ye. x larat nak melayan. dah macam princess sangat dah. nak org amik kan susu la, bantal la. gediks sangat. cam papa die. eh?

esok nak buat agar2 nak bagi budak sakit makan. hehehehe







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...