I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, May 19, 2011

Sambut Hari Ibu (yg betul2 punya sambut....kot)

ini aktiviti hari isnin lepas. masa ari ahad tu mak dah beli barang2 dapur dah so aku ingatkan isnin die xnak klua la. jadi boleh la aku rilek2 kat rumah jadi bos tapi rupanye x. mak nak jugakkkkk klua. die kata nak gi bank je. yela tu kann.......

memula Ai xnak ikut sebab die demam tapi cam biasa la mak aku kan ada kuasa memujuk yg super powerrrrrr...die pun ikut la. first stop, mesti la bank kan. selesai je situ tetiba aku tergerak lak nak ajak mak gi KSL City. ni nama shopping kompleks yg baru buka. mak kan suka je tempat baru buka ni so ke sana la kitorg.


besar giler sampai naik sesat kitorg.


kat situ xde apa yg best pun. kedai semua tahap mahal2. dah macam muzium dah. yela, boleh tengok je tapi barang semua tidak mampu di beli. dah la kitorg parking kat tingkat atas. dah serupa nak roller coaster dah. punye la tinggi n curam.


mak : kalau mak yg drive ni, dah lama kereta ni x naik2. dok kat bawah jek.


apa la mak ni. hahahaha.....tapi serius memang curam. naik lenguh kaki aku tekan minyak. dah la kereta manual kan. dah pusing2 buang masa kat situ lepas tu xtau nak buat apa, gi amik pic lak kat toilet.


 do I look fat? dasar xde keje kan....hehehehe


kitorg lapa tapi xtau nak makan kat mana. pusing2 x jumpa pun restoran yg ok. mak lak nak makan piza. so terpaksa la cari Pizza Hut. kat mana? Jusco Bukit Indah...boleh? hahahahaha



mak order pizza mother's day special. owh dan jugak monday 50% savers : hawaiian chicken pizza


apa itu 50% savers? ala iklan yg ini!






aku order spicy chicken wings dengan iced lemon tea. Ai kongsi makan dengan mak. tu pun x habis. terpaksa tapau. then kitorg window shopping lak sebab akhir bulan so dah pokai. cuma boleh tengok je. ni pun tahap2 dah malas nak jalan sebab penat. mak lak yg over excited tengok sana sini. beli nye x jugak sebab mengalami sindrom pokai antarabangsa. hehehehe itu jela aktiviti kami!


 tgk la tu. barang murah2 tapi xde yg berkenan di hati.


so ni kira sambutan hari ibu yg betul2 la sebab ada piza khas mother's day. duhhhh......





p/s : cuti yg panjang. xtau nak buat apa.......

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...