I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Tuesday, December 20, 2011

Segalanya bermula dari pagi....

orang cakap kalau kita mulakan pagi kita dgn perasaan yg gelisah, kelam-kabut, langsung xde mood, maka sepanjang hari kita akan macam tu.


contohnye aku la.

semalam dah la 1st day, lambat lak tu. dgn salah faham yg tah apa2 tah membuatkan hati aku ni x tenang je. pastu cuai n biol2 sikit. cam haremmmm kan.

tapi hari ni dah ok dah. cuma ngantuk sikit. nia x sihat. batuk2 siap muntah2 malam tadi. hopefully hari ni die dah ok.

nak sambung keje yg menimbun ni. bye.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...