I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Friday, September 14, 2012

Jamuan Hari Raya Company

aku xtau la kat negeri lain tapi kalau kat Johor, kitrog sambut raya memang sebulan. yela, pose sebulan so raya pun kena sebulan gak. bagus kan camni. hari2 boleh dapat makan free. dah la gaji bulan ni terasa lambat sangat nak dapat. org gov kan dapat gaji awal. pastu hujung bulan je duit dah paras hidung. eh apa aku merepek ni. ok la back tu tajuk.

so semalam adalah jamuan besar-besaran kat company aku keje. dah la malas cerita banyak. tengok gambar jela yek.





gerai minuman. dah macam pasar malam dah. macam2 air ada. x dapat rasa semua. ada gak yg kembung minum air je kang. hahahaha




roti jala.






laluan sepanjang gerai sebelum kekecohan bermula. that is jamuan x start lagi. tetiba ada pakcik 'terjadi' model lak kat situ.







gerai jabatan aku.

kami memang tiap tahun buat rojak asma. selama aku keje kat sini dekat 4 tahun(lama gak ek) aku x pernah join jamuan raya company. sebab tu la tahun ni teruja sikit. pagi2 dah pegi meninjau gerai2 yg ada. hehehehe





nasi lemak n nasi ambeng kot.







lemang dan rendang n apa lagi tah. dari jauh x nampak. plus x pakai specs.hehehehe





gerai buah-buahan tempatan. x amik pun.









dadih! amik n sedaaaaapppp....






murtabak. x amik. cepat sangat habis.







sate. amik tapi kat gerai lain. so xtau sedap ke x.











dewan. tudung aku pun nak interframe. hehehehe

jamuan buat kat luar dewan. sebelum makan tu ada ucapan dari big bos. tapi aku duduk luar je. yela jap lagi nak masuk ofis balik. kena standby.






cantik kan pemandangan.









what i wear that day. pakai cantik2 tapi xde sorang pun nak tolong amikkan gambar aku. sedih noks. sob sob sob







ni dia orang2 yg sedang menunggu giliran makan.







apa yg aku makan hari itu. sate dgn nasi impit, rojak asma dan air belimbing.

tetiba je lepas makan tu aku cam pening2 lalat. dah la sate tu macam x masak je. boleh? 
owh rojak asma n air tu sedapppppp.....

lepas makan semua terus malas nak keje. hahahahaha

entry penuh dgn gambar makanan je kan? hahahahah nampak sangat excited dgn jamuan n makanan nye la. =)



p/s : malam nye ada makan lagi. makannnnn je keje org gov ni kan.









2 comments:

MrKanvas said...

makan banyak tapi tetap badan maintain takpa la noks. hhihi

funky_D a.k.a Mrs Al said...

hahahahaha x banyak la. tengok la plate tu. makan tu je. pastu tengah hari baru la makan lagi. makan sikit tapi banyak kali. itu la petua kita pada hari ini. ahakss

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...