I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Sunday, April 1, 2012

Wuuhuuuuuuuu best!!!!!

advertorial


tadi saje la buka google tapi xtau nak google apa. aku ni kan merepek sikit. selalu tu dah sampai rumah baru ingat nak google apa tadi. so sementara nak ingat balik tu, melayan la artikel2 online.

tetiba ternampak satu artikel ni cakap pasal majalah online. eh x penah dengar lak. aku pun klik la.

klik lite2 je. ada satu web page ni sampai ada 2 majalah n 1 komik online! selama ni aku baca komik je online. tu pun komik jepun yg dah translate bahasa inggeris. tapi kat Wuuhuu online. ye, nama website tu wuuhuu online.com. cuba klik kat link tu kalau nak tahu lagi.

so kat wuuhuu online.com ni komik memang banyak la. dalam bahasa malaysia lak tu. korang klik je kat icon my e-comic untuk baca komik2 yg best2. sangat syokkkk oooo....




ini dah 19th issue


bila dah bosan baca komik, rasa cam nak baca pasal hiburan lak. aku pun klik je icon ENF terus nampak gambar Alyah n Saleha kat front page. siap ada bulus2 kat mata lagi. x kenal Saleha ke? ala yg berlakon cerita Nora Elena tu. xkan x kenal kan?

dah baca hiburan tetiba terasa cam nak cari resepi lak. buka lak Femag. isu alam sekitar la. front page muka Aishah Sinclair. dah cam pixie lak die tu aku tengok. memang sesuai la dgn konsep alam sekitar. terasa cam nak potong rambut cam die lak. hihi gedik aku ni.

kat wuuhuu online.com ni semua golongan dapat baca majalah yg diorg suka. ada majalah wanita, majalh hiburan dan komik dalam 1 website. memang terbaekkkk!!!!


ni contoh bila dah buka majalah ENF. aku printscreen untuk korang.
sama je cam majalah biasa cuma korang buka online la.




cakap pasal majalah online kan, aku rasa yg best tu korang xyah la terkejar nak ke kedai nak beli majalah. dah la berkejaran dalam hujan, sampai kat kedai je......majalah yg kita nak sangat2 tu dah habis stok. dah jadi satu keje lak nak cari kat kedai lain kan.

dengan majalah online korang just duduk relaks depan pc pasang broadband siap boleh minum kopi lagi. dan jugak boleh selamatkan alam sekitar. lagi2 majalah ni baca free je. xyah bayar pun. lebih2 lagi buat cheapskate cam aku ni. yes, i like to read but dislike buying. kalau shopping baju aku suka la. eh dah off topik lak.

so apa kata korang stat going green dgn baca majalah online. walaupun korang x buat kitar semula kat rumah tapi by doing this, korang dah cuba kan? jom klik wuuhuu online.com!


happy reading everyone!!!!!





p/s : aku x habis baca lagi mag ni. rasa seronok lak. hihihihih *ketawa gedik lagi. sila lempang





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...