I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, July 19, 2012

Nia's new baby crib

ahad lepas aku n Al saje la jalan2 kat Giant Plentong. matlamat adalah mencari baby crib untuk Nia. sebenarnya banyak tempat dah kitrog cari. tapi semua pun mahal nak m%@#$%

ada yg murah pun hampir cecah rm200 gak. tu pun kata Giant la. jadi nak xnak gi la Giant Plentong sbb kebetulan lalu situ. kat pintu masuk Giant Plentong tu ada la kedai2 n ada gak kedai tukar beli barang Cash Converter. Al ajak masuk situ dulu. yela mana tau ada rezeki kami. n yes, memang rezeki kami.

kedai Cash Converter ni kira kedai bundle la.tapi kalau korang nak jual barang kat situ pun boleh. tapi dapat harga murah la kot. sbb barang terpakai kan.

sebelum ni aku datang xde pun baby crib ni. tetiba ari tu pegi ada lak. n kebetulan gak kitorg dapat yg agak baru n elok. rm60 je. jenama Graco okeh. kalau yg baru dekat Toy'sRUs rasanya dekat rm800 kot. lagipun budak kan cepat membesar. beli mahal2 pakai kejap je. so dapat la save duit sikit.boleh beli baju raya untuk Nia. yeay!




Nia tido dlm crib tu. =)








pastu bangun2 je terus aku turunkan tilam kat dalam n jadikan macam tempat main die. Al excited lebih siap belikan bola macam2 kaler. tapi budak itu lebih excited dgn benda2 yg berlaku kat luar crib tu. heh






suka lepak kat tepi tu pastu buat muka sedih. nak mintak mama die keluarkan la tu.







p/s : senang nak buat keje rumah sekarang. hehehe






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...